Loxis Track and Trace: dé flexibele cloudoplossing voor de moderne apotheek

Loxis Track and Trace: dé flexibele cloudoplossing voor de moderne apotheek

Een track and trace is niet zomaar een tool, het is de ruggengraat van je moderne apotheek. De basis om werkprocessen te stroomlijnen. Precies daarom kijken veel apothekers nu uit naar een nieuw track and trace-systeem. Jij ook? Denk dan eens aan een moderne webapplicatie zoals Loxis. Niet alleen is dit de enige cloudoplossing op de markt, het integreert ook nog eens naadloos met jouw huidige systemen zoals je AIS, kluisjes, nummer- en uitvulsystemen zoals FluenC, Odessa en Speed Filling. En er zijn nog meer voordelen! 

Track and trace in de cloud

Als moderne apotheker wil je profiteren van de flexibiliteit en het gemak van cloudoplossingen. Voor een vast bedrag per maand heb je met Loxis alle gewenste functionaliteit en verzeker je jezelf ervan dat je T&T-software veilig en up-to-date blijft. Steeds meer apotheken hebben de harde eis dat softwareproducten in de cloud staan en niet meer lokaal, omdat dit veiligheidsrisico’s oplevert. Loxis is ontworpen als een cloudproduct en biedt dus die zekerheid. Al ruim 400 apothekers gingen je voor bij de aanschaf. Het voldoet aan de ISO27001 en NEN7510 en ondersteunt hiermee HKZ-ISO gecertificeerde apothekers. Veiligheid staat dus voorop en je bent gelijk klaar voor de toekomst.

Automatische kasttoewijzing

Loxis biedt je de slimste manier om een recept in een kast op te bergen. Als je een recept scant, wijst het systeem je een plek toe die vrij is én strategisch. Dus niet zomaar een plek op de onderste plank of ergens achter in een lade, Loxis houdt namelijk rekening met jouw voorkeuren. De handigste en best bereikbare plekken worden optimaal gebruikt. Daarnaast voegt Loxis meerdere recepten van dezelfde cliënt samen op één locatie, zodat ze niet meer verspreid over je apotheek liggen. Deze methode zorgt ervoor dat wij op de juiste manier koppelen met jouw uitvulsysteem. Dat levert efficiëntie op én maakt vergemakkelijkt jouw werk.

Optimale bezorging met track and trace

Voor alle recepten die gereedliggen voor bezorging, plant Loxis Track and Trace meteen de efficiëntste bezorgroute. Loxis maakt namelijk bezorglijsten en berekent daarbij de optimale route op basis van de coördinaten. Deze route stuurt het systeem direct door naar de Loxis bezorg-app en daarin kan de bezorger doorgeven of het pakket is afgeleverd en of het bijvoorbeeld bij de buren ligt. Deze informatie wordt ook direct teruggekoppeld naar de apotheek. Zo maakt jouw bezorger efficiënt zijn ronde en ben jij als apotheker continu op de hoogte. 

Geheel verzorgde communicatie

Voor alle receptstromen verzorgt Loxis de communicatie; of dit nu gaat om afhalen, bezorgen, de kluis en meer. Zodra het recept klaarligt in een kluisje of bij de balie, krijgt de cliënt een persoonlijk bericht. Pure service: hij weet precies wanneer hij moet langskomen en dat verkort de wachttijden. Bovendien voorkomt het dat cliënten te vroeg langskomen, waardoor jij in alle haast recepten moet klaarmaken terwijl zij ongeduldig wachten. En wordt het recept bezorgd? Dan krijgt de klant een bericht met een bezorgtijd, waardoor hij niet de hele dag hoeft te wachten. Dus, meer klanttevredenheid.

Loxis Track and Trace in jouw apotheek

Wanneer wij Loxis in jouw apotheek implementeren, leveren wij natuurlijk maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte voor een computer bij de afhaalkast? Dan hebben wij een mobiele scanner om pakjes efficiënt op te ruimen. Verder kijken we met welke systemen je al werkt en hoe we die het best koppelen aan Loxis.  

Overstappen van een ander Track and Trace-systeem naar Loxis gaat dan ook gemakkelijk. We maken meestal gebruik van de bestaande locatiecodes waardoor je niet opnieuw hoeft te plakken. We maken ook zoveel mogelijk gebruik van de bestaande hardware zoals handscanners, zodat je eerdere investeringen niet verloren gaan.  

Wil je nog meer stappen zetten richting vernieuwing? Dat hoeft niet allemaal ineens. Je doet dit gefaseerd op jouw tempo. Goed om te weten: op Loxis kun je makkelijk verder bouwen. Dus zodra je klaar bent voor die volgende stap, ontwikkelen we gemakkelijk met je mee.  

Wij durven namelijk te zeggen dat we aan alles hebben gedacht, want Loxis: 

  • Integreert met jouw AIS, Pharmacom, CGM en SmartMed (voorheen Farmasys) 
  • Biedt een rapportagetool die inzicht geeft in vestigings- en opberglocatievoorraad, afnameperiode, uitgeleverde voorraad en ‘ouder dan’-rapportages 
  • Heeft al 400+ gebruikers   
  • Biedt volledig inzicht in locatie recept, binnen én buiten de apotheek  
  • Integreert met o.a. kluisjessystemen, nummersystemen, kijksluiter en kwaliteitsmetingen
  • Is perfect voor samenwerkende apotheken 

Neem contact op

Wil jij Loxis in jouw apotheek? En ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op via info@crolox.nl. 

Terug naar alle nieuws, blogs en artikelen >