Over

Over Crolox

Experts met een missie

Wij vinden dat de rol van apothekers weer moet draaien om échte zorg voor de cliënten. Met onze innovatieve en betrouwbare oplossingen helpen we je daarbij, door zorg en logistiek te scheiden én te optimaliseren. 

Gespecialiseerd in apotheken
Wij hebben bijna 25 jaar ervaring met de ontwikkeling van webbased toepassingen, integratie van nieuwe met bestaande oplossingen en de oplevering van gebruiksvriendelijke software. Dat doen we specifiek voor de moderne apotheek. Met een team van bijna vijftien collega’s zijn we constant bezig met de doorontwikkeling van betrouwbare en slimme manieren om de processen in de apotheek verder te stroomlijnen. Daarvoor werken we ook nauw samen met diverse apotheken.

Intuïtieve programma’s
Alle producten van Crolox zijn razendsnel geleverd en zo geïnstalleerd. En je zult merken dat je medewerkers zich de nieuwe werkwijze snel eigen maken. Dat komt doordat onze producten het dagelijkse werk in apotheken uitstekend ondersteunen en makkelijker maken. Daar doen we het voor.

Historie
Crolox is in 2000 opgericht door vier oud-studiegenoten met een gedeelde passie voor innovatieve samenwerkingsprojecten. Daar waren we ook tijdens de studie al vol van. Vanaf het begin richten we ons op lastige, maar tegelijkertijd uitdagende projecten. Zoals een manier om online testen beter en sneller af te nemen. Daarvoor ontwikkelden we samen met de Universiteit Twente een ‘Computer Adaptieve Test’. En met Synmind ontwikkelden we een applicatie die op grafische wijze discussies weergeeft en complexe besluitvorming overzichtelijker en eenvoudiger maakt. Dat was meer in onze jonge jaren. De laatste tien jaar specialiseerden we ons in oplossingen voor de moderne apotheek. Waar we ons met hart en ziel voor inzetten.